Husmorstips: Tina blåbär

Frysta blåbär som man har tinat smakar ju aldrig lika gott som färska. Oftast blir det en slabbig syltliknande hög. Men det finns ett knep om man ska äta bären med mjölk: Koka upp mjölken och häll den över de frysta bären. Då smakar bären nästan som om de vore färska och kom direkt från skogen. Ok då, kanske inte direkt från skogen, men bra mycket bättre än den där slabbiga högen som det blir om man tinar som vanligt. Smaskens!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: