Husmorstips: Yoghurt

En husmor som är lite svag i nyporna tycker att det är knepigt att skaka oöppnade yoghurtpaket. Men det slipper man om man förvarar oöppnade paket ståendes uppochner i kylen. När man sedan öppnar dem så får man direkt tjock yoghurt och slipper hälla bort det där tunna blasket som brukar komma först. När man sedan har ätit lite ur paketet är det ju mycket lättare att skaka det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: